Organisatie

VSH is een sterke internationale speler met absolute focus op Integrated Piping Systems. Wij bieden het breedste en diepste aanbod in betrouwbare knel-, groef- press- en pushsystemen van dik- en dunwandig metaal of kunststof. Dit aanbod kan worden gecombineerd met de juiste afsluitertechnologie om uiteindelijk het beste systeem te creëren voor de betreffende toepassing.

VSH zit al meer dan 85 jaar in Nederland met haar eigen productielocatie. Van hieruit leveren we door heel Europa én daar buiten onze leidingsystemen en appendages. VSH is altijd meegegaan in de ontwikkeling van de technieken.

Begonnen we ooit met soldeerfittingen, daarna ontwikkelden we knelfittingen en op dit moment produceert VSH al meer dan een decennium pressfittingen, technologie die het mogelijk maakt nóg sneller en betrouwbaarder een verbinding te realiseren.

Dynamisch, innovatief prestatie- en resultaatgericht zijn kernwoorden waar het binnen VSH dagelijks om draait. Op elk niveau zijn we ons ervan bewust dat we een vooraanstaande rol willen blijven spelen in de markten waar wij opereren. Dat betekent dat we volop in beweging zijn om de groei van de laatste jaren door te blijven zetten in zowel binnen- als buitenland.
 
Ons assortiment aan fittingen en appendages voor installaties in de woningbouw, utiliteit, scheepsbouw, brandbeveiliging, OEM en industrie wordt continu uitgebreid met eigen innovaties. Daarnaast zoeken we steeds naar vernieuwingen en verbeteringen van bestaande producten.

Met ruim 85 jaar ervaring en een schat aan kennis zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner, waar elk van de circa 270 VSH-medewerkers zich dagelijks hard voor maakt.


We beseffen: uw succes is ons succes.
 

Aanbevolen producten

Recente projecten

Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer
035 - 6884 330 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur).

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of direct een e-mail sturen naar informatie@vsh.nl

We vinden altijd een oplossing die aansluit.