VSH introduceert XPress 66,7!

19-11-2013

Nieuw - 66,7 mm: De afmeting,die het verschil maakt
Tot nu toe bestaat het XPress Staalverzinkt assortiment uit fittingen in de afmetingen 12 tot 108 mm. Met de introductie van de tussenmaat 66,7 mm voor XPress Staalverzinkt bieden wij u doorslaggevende voordelen. Studies hebben aangetoond dat in 65% van de gevallen 76,1 mm fittingen worden gebruikt, waar 66,7 mm de betere keus zou zijn, waarmee kosten, ruimte en gewicht bespaard kunnen worden.

Volume capaciteit
De stap van 54 naar 76,1 mm is enorm (toename van meer dan 100%). De doorvoer van de 66,7 mm buis biedt de juiste oplossing precies tussen 54 en 76,1 mm in. Hiermee worden overgedimensioneerde systemen voorkomen, waardoor kosten worden bespaard, het gewicht en de afmeting van de installatie worden gereduceerd. 

Lagere kosten
Met deze nieuwe tussenmaat, bieden wij u een kostenvoordeel voor het gehele project omdat u de kans krijgt om de juiste afmeting voor de toepassing te selecteren. De keuze voor 66,7 mm in plaats van 76,1 mm leidt tot een onmiddellijke verlaging van de totale kosten van het materiaal en de installatie. Het resultaat is meer flexibiliteit in de ontwerpfase, zonder in te boeten op installatiesnelheid, gebruiksgemak en het visuele aspect.
Extra besparingen worden behaald uit de reductie van het gehele leidingsysteem door de optimale keuze voor de diameters 66,7 mm, 76,1 mm en 88,9 mm in combinatie met de gladde binnenkant van de buis.

Niet alleen XPress Staalverzinkt- ook XPress Koper
66,7 mm is een nieuwe afmeting is voor XPress Staalverzinkt, maar deze afmeting is al langer leverbaar in XPress Koper. Klanten profiteren al jaren van de voordelen van deze tussenmaat, die nu in XPress Staalverzinkt uitvoering het totale XPress-pakket nog interessanter maakt voor u.

Laatste nieuws

Recente projecten

Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer
035 - 6884 330 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur).

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of direct een e-mail sturen naar informatie@vsh.nl

We vinden altijd een oplossing die aansluit.