VSH introduceert insteekdieptemarkering en 100% kleurcodering

02-01-2014

Vooraf aangebrachte insteekdieptemarkering
Insteekdieptemarkering is essentieel voor het maken van de optimale verbinding en is daarom vereist tijdens het installatieproces. De insteekdieptemarkering wordt vooraf aangebracht op het insteekeinde van iedere XPress Staalverzinkt en RVS verloopkoppelingen en press x insteekbocht in de afmetingen van 12 tot en met 54 mm, samen goed voor zo'n 25 van elke 100 geïnstalleerde fittingen. Dat betekent direct een groot voordeel voor de installateur.

Tijdsbesparing
Kostenbesparing
Herkenning van het soort materiaal
Maximale veiligheid
RVS en Staalverzinkt

Kleurcodering
Alle XPress-fittingen in de afmetingen van 12 tot en met 108 mm worden voorzien van kleurcodering, waardoor het soort materiaal in één oogopslag herkend kan worden. Op de vaak slecht verlichte bouwplaats kan het erg moeilijk zijn om staalverzinkte en RVS buizen en fittingen van elkaar te onderscheiden. Dankzij deze nieuwe kleurcodering wordt dat voor de installateur een stuk eenvoudiger.

Maximale veiligheid.
Op de bouwplaats behoort het per ongeluk installeren van verschillende soorten materiaal tot het verleden, dankzij de nieuwe kleurcodering op elke fitting. Zo zorgt XPress niet alleen met de bestaande LBP-(Leak Before Pressed)-functie, maar ook met deze kleurherkenning voor extra veiligheid zowel vóór als tijdens installatie.

Tijdsbesparing.
Doordat het soort materiaal meteen herkend kan worden, is de voorbereidingstijd van de installateur nog korter en heeft hij meer tijd over om met zorg te kunnen gaan installeren.

Laatste nieuws

Recente projecten

Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer
035 - 6884 330 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur).

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of direct een e-mail sturen naar informatie@vsh.nl

We vinden altijd een oplossing die aansluit.