Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Fraai vormgegeven hotel en vergadercomplex met 433 kamers, 23 vergaderzalen, atrium, ballroom, restaurant, spa-/fitnesscentrum en overdekte parkeergarage. Een promenade vormt de rechtstreekse verbinding met de luchthaven. Bij de aanleg van de sanitair installaties is gekozen voor VSH XPress Koper en VSH appendages.

Biohorma - Elburg

Biohorma - Elburg

​Biohorma is producent in natuurlijke (genees)middelen, waar het persluchtleidingsysteem gerenoveerd moest worden. Hierbij is gebruik gemaakt van VSH XPress, die de eigen technische dienst installeerde.

Leger des Heils - Amsterdam

Leger des Heils - Amsterdam

Verpleegkundig kinderzorghuis Het Lindenhofje heeft verdeeld over drie verdiepingen in alle kinder- en speelkamers, kantoorvertrekken en andere ruimtes in totaal zo’n 300 waterleidingsprinklers geïnstalleerd. 

Flamco IMZ - Wijhe

Flamco IMZ - Wijhe

Het pand van Flamco onderging de nodige verbouwingen. Onder meer de persluchtleidingen en een leidingsysteem om emulsie-vloeistof en snijolie te transporteren moest aangelegd worden.

Bauhaus - Groningen

Bauhaus - Groningen

Bauhaus in Groningen heeft niet alleen tijdens de bouw gebruik gemaakt van VSH-producten, ook Bauhaus klanten kunnen nu de kwaliteit, gemak en betrouwbaarheid van VSH ervaren, doordat haar producten zijn opgenomen in het assortiment van deze Duitse keten.

Mubo Metaal - Staphorst

Mubo Metaal - Staphorst

CE Persluchttechniek BV legde nieuwe persluchtleidingen aan tbv lasersnijmachines en koos daarbij voor het leidingsysteem VSH XPress.

Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer
035 - 6884 330 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur).

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of direct een e-mail sturen naar informatie@vsh.nl

We vinden altijd een oplossing die aansluit.